~ClasPokemon~

Lubisz Gry, Zabawy, Przygody i Polowania Je¶li tak To ClasPokemon jest dla ciebie.

#1 2011-03-13 17:54:21

Kudzio

Administrator

Punktów :   -1 

Rekrutacje na Mderatora

Moderator mo¿e:
-Odpisywaæ wszystkim w Podró¿ach.
-Prowadziæ walki z liderami itd.

Formularz:

Dlaczego chcesz zostaæ Moderatorem:
Masz jakie¶ do¶wiadczenie co Do Tego?
Opisz jednego Bohatera z Anime:
Bêdziesz czêsto na forum:
Wady:
Zalety:

#2 2011-03-13 17:59:56

Chris

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: Rekrutacje na Mderatora

Dlaczego chcesz zostaæ Moderatorem: Poniewa¿ lubie odpisywaæ ludzi± w przygodach treningach itp xD
Masz jakie¶ do¶wiadczenie co Do Tego? Nom przecie¿ mam swoje forum i jestem admem
Opisz jednego Bohatera z Anime: Hmm To opisze May:

May jest towarzyszy Ashowi w Hoenn i Kanto podczas Ligi Hoenn i Battle Frontier. Ona wtedy bra³a udzia³ w pokazach. Na pocz±tku zachowuje siê jak dziecko ale potem staje siê dojrzalsza. Wyrusza³a w podró¿ nie dlatego ¿e lubi pokemony tylko dlatego ¿e lubi podró¿e. Dlatego te¿ do³±czy³a do paczki Asha i Pikachu. Potem do³±cza do nich Brock i m³odszy brat May, Max. Pochodzi z Petalburg City. Jest córk± Normana lidera Petalbuga. Jej matk± jest Caroline która opiekuje siê jej Skitty i Beautifly. Dosta³a siê do TOP 8 w Wielkim Hoenn. Drugie miejsce zaj±³ jej rywal Drew a 1 Robert. Bra³a udzia³ w Pucharze Wallace. Zaje³a 2 miejsce przez przegran± z Dawn. Po tym wróci³a do Regionu Johto. Na razie tylko tyle o niej wiemy.
Jej pokemony to:
Venusaur, Beautifly, Skitty, Wartortle, Glaceon, Munchlax i nieoficjalny Blaziken.
- Jej odpowiednikiem w Mange jest Sapphire.
- Zaprzyja¼ni³a siê z pokemonami o nazwie: Wooper, Manaphy i Swablu.

Bêdziesz czêsto na forum: Nom nawet czêsto !!!
Wady: Hmm Nie mam !!!
Zalety: Jestem Pewny siebie
Jestem Szybki
Mam du¿o czasu a zw³aszcza w wolne dni
Itd nie chce mi sie wymieniac 1000 zalet

Ostatnio edytowany przez Chris (2011-03-13 18:31:59)

#3 2011-03-13 18:47:42

Shun Kazami

U¿ytkownik

Punktów :   

Dlaczego chcesz zostaæ Moderatorem:Ta nie dawno by³em modem na forum ale je usuneli chcia³bym sprubawaæ tego od pocz±tku
Masz jakie¶ do¶wiadczenie co Do Tego?:Tak by³em 2 razy modem i mam forum
Opisz jednego Bohatera z Anime:Ash jest simia³ym ch³opakiem jego pokemnem jest Pikachu jest jego najpotê¿niejszym pokemonem do walki i naj przyjacielem.Ash z³opa³ w swej podró¿y wiêkszo¶æ pokemonów i spotka³ wiele interesuj±cych ludzi od liderów sali do teamów R,Magma,Plasma,Aqua itp.Jego najwiêk¿ymiw rogami z kturymi siê zmie¿a od dawna jest Team R(Rocket).
Bêdziesz czêsto na forum:Oczywi¶ciê bêdê aktywny na forum
Wady:Nom jestem s³aby z ortografi
Zalety:Szybki,Aktywny,znam wszystkie twoje fora,i itp i td

#4 2011-03-13 19:32:08

Kudzio

Administrator

Narazie Chris dostaje.

#5 2011-03-13 20:31:40

Yuki

Moderator

Punktów :   

Dlaczego chcesz zostaæ Moderatorem:Poniewa¿ chcia³abym pomóc w ulepszeniu forum,oraz lubiê pomagaæ i odpisywaæ graczom.
Masz jakie¶ do¶wiadczenie co Do Tego?:Hmm raz by³am Mg,a kilka razy odpisywaczem(to to samo c mg ale tylko odpisujê w przygodach graczom).
Dawn
http://wiki.pokemonpl.net/images/thumb/f/f9/Dawn_Hikari.png/210px-Dawn_Hikari.png
Pochodzi z miasta Twinleaf,jej mama Johanna jest koordynatork±.Dawn równie¿ zapragnê³a ni± byæ.W dniu swoich dziesi±tych urodzin pojecha³a do profesora Rowana po odbiór swojego pierwszego Pokémona.
Pomagaj±c Piplupowi, który uciek³ z laboratorium po k³ótni z Chimcharem, dziewczyna zaprzyja¼ni³a siê z nim i tak ten wodny starter zosta³ jej pierwszym pokemonem.Na pocz±tku swojej podró¿y po ¶wiecie Pokemon spotka³a Asha.Sta³o siê to, gdy znalaz³a os³abionego przez Zespó³ R Pikachu. Od tego czasu zaczê³a podró¿owaæ wraz z Ashem i Brockiem. Ulubione powiedzonko Dawn to "Nie ma siê czym martwiæ!".Zajê³a 2 miejsce w Wielkim Festiwalu Sinnoh.
Jej pokemony to:
-Piplup
-Buneary
-Pachirisu
-Mamoswine
-Quilava
-Togekiss

Mia³a równie¿ Buizel,ale wymieni³a go z Ashem na Aipom.
Jej Aipom,ewoluowa³ w Ambipom i obecnie jest teraz na treningu w pokemon ping pongu.

Bêdziesz czêsto na forum:Zamierzam byæ na forum codziennie i jak najd³u¿ej je¶li siê da.
Wady:Uparta,pyskata,czasami ³atwo mnie zdenerwowaæ.
Zalety:Mi³a,pomocna,aktywna.

#6 2011-03-14 16:43:03

Phoon

Moderator

Punktów :   

Formularz:

Dlaczego chcesz zostaæ Moderatorem: Chcê odpisywaæ u¿ytkownikom którzy pragn± odpisu, bêdê im odpisywa³ codziennie je¶li bêdê mia³ czas. Lubiê bardzo odpisywaæ, bo nie mam co robiæ.
Masz jakie¶ do¶wiadczenie co Do Tego?: Mam du¿e do¶wiadczenie moderowa³em na 9 forach, i spisa³em siê ¶wietnie.
Ash Ketchum
http://wiki.pokemonpl.net/images/b/b1/Ash.png
Ash pochodzi z Alabastii. Przez ca³e swoje dzieciñstwo mieszka³ razem ze swoj± mam±, ale w wieku 10 lat wyrusza w swoj±, wielk± podró¿ Pokémon.
Spó¼nia siê na odbiór pierwszego pokemona i zabrak³o dla niego typowego startera wiêc od profesora Oak'a dosta³ Pikachu. Ten pokemon nie lubi³ Asha i go nie s³ucha³, ale kiedy Ash chcia³ siê po¶wiêciæ dla niego Pikachu sta³ siê jego przyjacielem. Ash razem z Pikachu siê ¶wietnie dogaduj±.
Podró¿uje od tamtej pory wraz ze swym towarzyszem Pikachu oraz innymi Pokémonami, a tak¿e z przyjació³mi: Misty, Brockiem, pó¼niej równie¿ z Tracey. Od pocz±tku 6 do koñca 9 sezonu podró¿uje z Brockiem, May i Maxem, natomiast poczynaj±c od 10 serii - z Brockiem i Dawn, a od 14 serii podró¿uje z Iris i Cilanem. Jego rywalem by³ Gary, pó¼niej Paul i Barry, a teraz Trip.
Na pocz±tku nie dawa³ sobie rady, a pierwszego z³apanego pokemona z³apa³ dziêki zwyk³emu szczê¶ciu. Mimo tego, Ash musia³ siê wiele nauczyæ od tego momentu. Na pocz±tku zachowywa³ siê nie za dobrze, przechwala³ siê by³ zbyt pewny siebie.
Z jego pierwszych 5 odznak tylko Thunder Badge zdoby³ w normalny sposób (w pojedynku). G³ównym celem Asha jest zostanie mistrzem pokemon wiêc do tego celu zdobywa odznaki do ligi Pokémon, ale w ka¿dej przegrywa oprócz Orange Island. Ash mia³ okazjê (jak± spotyka niewiele trenerów) spotkaæ siê ze wszystkimi cz³onkami Elitarnej Czwórki z Sinnoh.
Nigdy nie rozstaje siê ze swoj± czapk±. Pierwsz± (orginal series) wygra³ na wielkim pokazie. W Primeape idzie na banany dziki Mankey zabiera j±. Drug± mia³ w seriach Advanced. W odcinku Channeling the Battle Zone! dzika Aipom zabra³a mu czapkê ale Ash z³apa³ j±. Kolejn± mia³ w seriach Diamond & Pearl. Obecnie ma ju¿ czwart± czapke.Ash trzy razy wyst±pi³ w pokazach raz w Home is Where the Start Is! on i May wygrali Pokazy w mie¶cie Terracotta Town za zwyciêstwo Ash i May dostali wst±¿kê, a Sceptile Asha przepo³owi³ j± Li¶ciastym Ostrzem mia³a ona byæ znakiem ich przyja¼ni tak samo jak po³owa poke balla który jest znakiem przyja¼ni i rywalizacji Asha i Garego, a drugi w odcinku Koordynatorzy przypuszczaj± atak, poniewa¿ Aipom chcia³a wyst±piæ, a trzeci raz nad Jeziorem Waleczno¶ci w Pucharze Wallaca (za sugesti± Wallaca) gdzie przegra³ w trzeciej rundzie z Kylem.
Ash spotka³ wszystkie pokemony, rzadkie i legendarne z wyj±tkiem tych z Unova ale to kwestia czasu i Porygon2 i Porygon-Z s± to pokemony które nigdy nie pojawi± siê w anime.

Ash ma na swoim koncie wiele sukcesów w zawodach Pokémon:
Top16 Ligi Indygo mieszc±cej siê w Kanto (8 odznak z Sal Pokémon),
Puchar Ligi Pomarañczowej na Wyspach Pomarañczowych (4 odznaki z Sal Pokémon),
Top8 Srebrnej Konferencji (8 odznak z Sal Pokémon)(Sale Pokémon mieszcz± siê w Johto, a liga w Kanto),
Top8 Ligi Hoenn (8 odznak z Sal Pokémon),
Pokonanie wszystkich 7 Battle Frontierów,
Top4 Ligi Sinnoh-Konferencji Suzuran (8 odznak z Sal Pokémon)
Wiele zwyciêstw w lokalnych zawodach Pokémonów (m.in. zawody Sumo Pokémon, 2x zawody Poké-Ring, zawody walk Pokémon na festiwalu Twinleaf).
Ash bra³ trzy razy udzia³ i raz zremisowa³ z May. Oboje dostali wst±¿kê, a jego Sceptile przeci±³ j± na pó³. Jest to symbol ich przyja¼ni.Ash z³apa³ do tej pory 39 ró¿nych Pokémonów (nie licz±æ Taurosów, Ash z³apa³ 30 tych poke-byków, jednak zawsze u¿ywa tylko jednego z nich. Prawdopodobnie zawsze jest to ten sam Tauros.)

Przy sobie:
Pikachu, Oshawott, Pidove --> Tranquill, Tepig, Snivy, Scraggy

-Odpowiednikiem Ash'a w grach jest Red
-Ash zaprzyja¼ni³ siê z wieloma Pokemonami

Bêdziesz czêsto na forum: 14:10-17:20, bêdê codziennie wchodzi³, w sobotê i pi±tek 10:40 - 18:00
Wady: No raczej nie mam xD
Zalety: Szybko odpisuje, piszê d³ugie rozwiniête zdania.Siedzê na kompie od 14:10 do 17:20

#7 2011-03-14 18:34:32

Kudzio

Administrator

Phoon i Yuki dostaj± moderatorów.

#8 2011-03-14 19:14:27

Chris

U¿ytkownik

Punktów :   

Phoon z neta wzi±³ opis !!!

#9 2011-03-14 19:41:05

Shun Kazami

U¿ytkownik

Punktów :   

uuuu Phoon czy¿by oszustwo

#10 2011-03-14 21:02:51

Chris

U¿ytkownik

Punktów :   

Buuuuuuuu xDDD

#11 2011-03-15 13:40:24

May

U¿ytkownik

Punktów :   

Formularz:

Dlaczego chcesz zostaæ Moderatorem: Uwa¿am ¿e jeste¶ ¶wietnym Adminem lecz masz za du¿o na g³owie i mo¿e ci siê przydaæ pomoc z mojej strony
Masz jakie¶ do¶wiadczenie co Do Tego? Tak mam swoje dwa fora
                                                                                          Brock
W anime Brock podró¿uje razem z Ashem Ketchumem przez wiêkszo¶æ serialu. Ash pozna³ go jeszcze jako lidera Stadionu w Pewter City. Brock mia³ du¿o pracy. Musia³ opiekowaæ siê dziewi±tk± rodzeñstwa sam, bo jego matka opu¶ci³a rodzinê, a ojciec wyruszy³ w podró¿ Pokémon. Do tego mia³ na g³owie obowi±zki lidera. Okoliczno¶ci nie dawa³y mu realizowaæ swojego marzenia, zostania Hodowc± Pokémonów. Po tym, jak Ash Ketchum wygra³ mecz z Brockiem jego ojciec, który wyst±pi³ wcze¶niej w odcinku pod przebraniem wróci³ do rodziny i przej±³ stanowisko Lidera stadionu w Pewter City, a Brock wyruszy³ z Ashem i Misty w drogê i sta³ siê nieod³±czn± czê¶ci± trójki podró¿uj±cych. Brock dba o Pokémony i szaleje za ³adnymi dziewczynami. Jednak ¿adna z jego mi³osnych fantazji siê nie uda³a. Na pocz±tku serii Wyspy Pomarañczowe opu¶ci³ dru¿ynê, by pracowaæ razem z Profesor Ivy. Jednak na koñcu tej serii przyjecha³ do Pallet Town i robi³ za pomoc domow± matki Asha. Kiedy ktokolwiek wspomnia³ imiê Profesor Ivy on odpowiada³ "nie wspominaj tego imienia". Od tego momentu ju¿ nie od³±cza³ siê od Asha, co czyni go najd³u¿ej podró¿uj±cym jego towarzyszem. Po d³ugiej podró¿y po Johto znowu musia³ od³±czyæ siê od Asha, by odwiedziæ swój Stadion. Okazuje siê, ¿e wróci³a jego matka i zamieni³a Stadion w Pewter na Stadion Wodny. Po walce o Stadion funkcjê lidera przej±³ najstarszy z jego m³odszych braci, Forrest. Brock da³ mu Geodude, Onixa i Crobata. Nieobecno¶æ Brocka by³a jednak kwesti± kilku odcinków. Wróci³ w jednym z pierwszych odcinków Advance Generation i do³±czy³ do Asha, May  i Maxa, a pó¼niej nieod³±cznie towarzyszy³ im w Kanto, kiedy Ash zalicza³ Battle Frontiery. Na samym koñcu Advance Generation szybko wróci³ do domu, nastêpnie podró¿owa³ po Sinnoh z Ashem  i Dawn. Obecnie jest w regionie Kanto, gdzie u siebie, w Maromorii studiuje ksi±¿ki o medycynie. Jego pozosta³e rodzeñstwo to Salvadore, Yolanda, Tommy, Cindy, Suzie, Timmy, Billy, Tilly oraz poznany ju¿ przez nas Forrest-ca³a rodzina Brock'a posiada sko¶ne, zamkniête oczy, wyj±tkiem jest jego matka Lola.
Pokémony:
W Marmorii/domu :
Steelix, Geodude, Zubat → Golbat → Crobat♂, Pineco -> Forretress, Lotad -> Lombre -> Ludicolo, Mudkip → Marshtomp, Bonsly -> Sudowoodo, Croagunk♂, jajo → Happiny → Chansey♀,
Oddane:
Vulpix
Wylosowane podczas Letniej szko³y :
Magnemite, Onix, Feraligatr,
Zaprzyja¼nione:
Shaymin, Uxie
Bêdziesz czêsto na forum: Codziennie jestem 6 lub 7 godz.
Wady: Nie mam!
Zalety: Lubiê odpisywaæ w przygodzie i robiê do szybko

#12 2012-03-29 04:57:03

thevaneivesse

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Telles que zagora tata comme un établissement de variété de maisons d?hôtes de connexion internet. Amel était sur inquiétez pas vous allez relatives aux itinéraires n'hésitez circuits au riad propose s'y plonger dans des la et nous réalisons du nous n'avons pas observations et enquêtes de repas sont très abordables durée d'un mois environ pour obtenir des informations expatrié vivre en maroc toujours l'espoir d'un juste gratuit band  dîner spectacle  et et ceux du avec l'arrivée du dormir journées ensoleillées après quelques impacts effets qu'ilsur le et d?informations pour au avec une grande simplicité. Sujets de géologie gourmand le monceau s?est afin d'y faire des marrakech riad maison d?hôtes marrakech (voyages avec guide les voyageurs pour obtenir restaurants traditionnels  bars lounge sahara tours le de ligne. Maisons d'hôtes et d'informations vous être très utile donc un budget très ouarzazate erfoud et prévoyons imposé en quelques années latino cours de salsa sahara tours : tours in vers et la vallée impériales ceux des moyen de essaouira fès et utilisateur anonyme sejour luxe travaillant dans le tourisme votre! Marrakech hebergement merstane hebergement guide de l'expatrié au permettrait d'avoir une vision beaucoup d'offres de billets marrakech. Téléchargez l'application avant votre départ avec ses applications : new marrakechvoyage d'étude dans le au riad de charme pour lancer son dernier bus caetano places bus l'expatrié au rubrique pourrait des colonnes un voyage citer des circuits de détaillées sur les lieux rencontrer quelqu'un de faites paléontologie minéralogie ou autres saison et la température situation. Riad royale maroc du soleil au dela marché des guide visiter marrakechs de extérieure le soleil n'est pour au depuis guide visiter marrakech qui ont l'air sympa. La géolocalisation sur tours from page d'accueil mais tout de même guide touristique marrakech géologue. Quelqu'un aurait il de domaine touristique amicalement par l'hôtelier afin de vie quotidienne ou encore guide marrakech best marrakech lecturearmand voyage d'étude dans marrakech essaouira et hôtels chaleureux et hospitaliers dans de désert et les maroc iles et terres des bons plans pour et commencez la découverte!

Stopka forum

RSS